Veterinarski Inženiring d.o.o.

Spletno stran upravlja podjetje Veterinarski inženiring d.o.o.. Ta izjava o varstvu osebnih podatkov opisuje, kako obdelujemo vaše osebne podatke v povezavi s to spletno stranjo.

 

1. Kategorije obdelanih podatkov


 

Ob obisku spletne strani bomo zbirali:

  • Vaš IP naslov, ki bo v skladu z GDPR (General Data Protection Regulation) za splošno zasebnost o varstvu podatkov zakodiran,
  • Klike na posamezne dele spletne strani. Z analizo klikov oziroma obiskov lahko spletno stran optimiziramo, tako da kot obiskovalci najdete točno to, kar potrebujete.
  • Ob uporabi kontaktnega obrazca zbiramo vnesen E-mail naslovtemo besedila ter telo besedila.

 

2. Piškotki


 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhna datoteka, shranjena na vašem računalniku, ki vam pomaga, ko se ponovno povežete na našo stran. Piškotki shranijo elemente spletne strani, kot je izgled, na vaš računalnik, kateri se ob ponovnem obisku naše spletne strani “naložijo”. S tem je spletna stran veliko hitreje pripravljena. Piškotki se samodejno zbrišejo vsakih 2-60 dni.

Pregled piškotkov:

  • _cfduid – Pištotki, ki se uporabljajo za spletne strani, ki so integrirane v CloudFlare sistem. CloudFlare je reverse proxy servis. Pomeni, ko imate svojo domeno vključeno v CloudFlare sistemu, bo ves promet preusmerjen preko njihovega omrežja.
  • _lscache_vary – Piškotki, ki se uporabljajo pri dodatku “LiteSpeed Cache“. To je dodatek na spletni strani, ki omogoča hitrejše nalaganje.
  • wp_* – Piškotki, ki se uporabljajo za nastavitve WordPress.

Če želite v računalniku nadzorovati piškotke, lahko izberete nastavitve brskalnika, če želite, da spletno mesto hrani piškotke. Lahko tudi blokirate ali brišete piškotke, če so že bili shranjeni v računalniku. Če želite izvedeti več o tem, kako nastaviti te korake, v brskalniku uporabite funkcijo »Pomoč«.

Ob odločitvi, da ne dovolite uporabo piškotkov, se na vaš računalnik ne bo shranila datoteka za piškotke. Vse piškotke lahko nadzorujete v nastavitvah uporabljenega brskalnika.

 

3. Nameni, za katere obdelujemo podatke


 

Vaše osebne podatke bomo obdelali za naslednje namene:

a. Omogočiti vam dostop do spletne strani in nadaljnje izboljšanje in razvoj te spletne strani;

b. Ustvariti statistiko uporabe;

c. Podatke, ki ste jih vnesli preko kontaktnega obrazca, bomo preko SMTP poslali na E-mail naslov veterinarjev. SMTP (angleško Simple mail transfer protocol) je preprost protokol za prenos elektronske pošte, ki je standard za prenos elektronske pošte na Internetu.

 

4. Čas hranjenja podatkov


 

Piškotki se samodejno zbrišejo vsakih 2-60 dni.

 

5. Vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki


 

V skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov lahko zahtevate informacije o svojih osebnih podatkih, zahtevate popravke in izbrise, omejite obdelavo, predmet obdelave in zahtevate prenos podatkov.

 

6. Uporaba dodatkov


 

Spletna stran uporablja dodatek ali servis “Google Analytics“. Google Analytics je zmogljivo in široko uporabljeno orodje za analizo prometa, ki lastnikom spletnih strani omogoča poglobljen vpogled o tem, kako se njihovo spletno mesto uporablja, koliko ljudi spletno mesto obišče, na katerih napravah in skozi kateri brskalnik. Google Analytics je v bistvu uporabniško orodje za obdelavo podatkov. Če vi, kot obiskovalec spletne strani zahtevate, da se vse povezave z vašo obiskanostjo katerih koli delov spletne strani odstranijo od dodatka Google Analytics, nam to lahko sporočite.

Spletna stran uporablja dodatek ali servis “CloudFlare“. CloudFlare je servis za povečanje učinkovitosti (hitrosti) in varnosti spletnih strani, ki jih gostujemo na svojih strežnikih. V povprečju se z CloudFlare servisom spletne strani naložijo dvakrat hitreje, porabijo do 60% manj bandwidtha (prenešenih podatkov) in pri streženju zmanjša zahtevke za prikaz do 65% in skrbi za varnost spletne strani pred znanimi “nepridipravi”. Če vi, kot obiskovalec spletne strani zahtevate, da se vse povezave z vašo obiskanostjo katerih koli delov spletne strani odstranijo od dodatka CloudFlare, nam to lahko sporočite.

Spletna stran uporablja dodatek “Ninja Forms“. Ninja Forms je enostaven in brezplačen vtičnik za dodajanje kontaktnih obrazcev, ki se nato pošljejo na določeno E-pošto. Na spletni strani NE shranjujemo nobenih podatkov, poslanih preko kontaktnih obrazcev, ampak jih le posredujemo. Preden lahko uporabnik pošlje sporočilo preko kontaktnega obrazca, se mora strinjati, da bodo njegovi podatki poslani na E-mail naslov veterinarja. Naslov, na katerega prispejo vsa sporočila, je “info@vet-inz.si“. Ob primeru, da ste poslali sporočilo preko kontaktnega obrazca, ter želite, da se sporočilo in morebitni dodatki (slike) odstranijo iz E-pošte, na katero je sporočilo prispelo, nam to sporočite.

To spletno mesto uporablja predpomnjenje, da se pohitri odzivni čas in boljša uporabniška izkušnja. Predpomnilnik potencialno shrani podvojeno kopijo vsake spletne strani, ki je prikazana na tem spletnem mestu. Vse datoteke predpomnilnika so začasne in do njih nikoli ne dostopa nobena tretja oseba, razen če je to potrebno za pridobitev tehnične podpore s strani prodajalca predpomnilnika. Datoteke predpomnilnika potečejo po urniku, ki ga je določil skrbnik spletnega mesta, vendar jih lahko administrator enostavno očisti pred naravnim potekom, če je potrebno. Ob primeru, da se ne strinjate z uporabo predpomnjenja, nam to sporočite.

 

7. Naši kontaktni podatki


 

Prosimo, da v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov naslovite vsa vprašanja ali poizvedbe na:

Veterinarski inženiring d.o.o., Dolga ulica 30, 9226 Moravske Toplice, Tel.:  041-649-896 | 02-548-12-30

Optimized by Optimole