Veterinarski Inženiring d.o.o.

POMAGAJTE VAŠIM LJUBLJENČKOM!

Naravni dodatki za pomoč pri različnih težavah vaših ljubljenčkov. 
Narejeni so s frekvencami BICOM biomagnetne resonance, katerim so dodane izbrane specifične homeopatske granule.

Naravna pomoč za vaše ljubljenčke izpod rok veterinarja homeopata.

Izkušnje naših strank

5/5
5/5
Mirjana Horvat Pogorelec
Mirjana Horvat Pogorelec
Read More
Moj muc Piki že od rojstva boleha za virusim FIV v posledici katerega se mu razvije pljučnica. Od kar uživa zdravila, ki jih pripravlja veterinar Nabergoj, se mu je zdravstveno stanje zelo izboljšalo. Lahko potrdim, da mu zdravilo zelo pomaga.
Sandra Štiblar
Sandra Štiblar
Read More
Z vašo pomočjo, z zdravilom, ki ga naredite za Maxa, uspešno in brez alergij gremo skozi vsa ta obdobja... Hrano, ki je alergena smo izlocili. Za zunanje vplive pa bi rekla, da nam je vaše zdravilo v veliko pomoč.Vsak dan smo po travnikih, tudi okrog hise je trava. Veliko je teh alergenov, vendar odkar imamo vaše zdravilo, gremo čisto normalno skozi ta obdobja cvetenja zdaj spomladi..
Anica Rojec
Anica Rojec
Read More
Moj Kastrat KWPN, roj. 2003, je pri 10 letih zbolel za Head Shakingom. Nobeno zdravilo mu ni pomagalo, mrežica na nosu ga je ovirala, po prvem odmerku zdravila je dobil koliko, po enem tednu smo ponovno poskusili z zdravilom in ponovno je dobil koliko. Bolezen je napredovala tako, da je konj postajal neuporaben, čeprav je bil pred boleznijo dober tekmovalni konj v dresuri. Nazadnje sem poslala dr. Nabergoju kri in dobila zdravilo za konja. Bolezen se je zelo hitro izboljšala in od tedaj redno dobiva 2x dnevno odmerek zdravila, ki mi ga pošilja dr. Nabergoj.
Ida Krese
Ida Krese
Read More
Kaj vse bi naredili za naše štirinožne prijatelje, če so v stiski.
Moja psička je bila operirana na hrbtenici . Uspešno. Rentgenska slika je pokazala še eno mesto, kjer lahko pride do sličnih težav. Res so se bolečine pojavile čez pol leta, dobila je analgetike.
Da se to ne bi ponavljalo sem se obrnila na gospoda Nabergoja, veterinarja s širokim znanjem in s bioresonanco. Bil mi je pravi naslov. Od takrat z bioresonančno podporo redno uporabljam njegovo bioresonsnčno tekočino. Do danes se bolečine v zaznavni obliki niso pojavile. Proti klopom sem dolga leta kombinirala ampulo proti zajedalcem in bioresonančno tekočino. Klopov je bilo vedno manj, zato sem počasi opuščala ampulo. Sedaj uporabljam samo to tekočino in težav s klopi ni.
Previous
Next

Ima vaš ljubljenček prehranske intolerance?

V primeru prehranskih intoleranc priporočamo BICOM ALERGIJSKI/INTOLERANČNI TEST, s pomočjo katerega lahko odpravite primarni vzrok težav vaše živali. Naravni dodatek lahko pomaga pospešiti čiščenje telesa in z dvigom imunskega sistema poskrbi za hitrejšo pot do zdravja in dobrega počutja.