Veterinarski Inženiring d.o.o.

Izkoristite promocijsko kodo BIOVET10 za dodatnih 10% popusta na vaš nakup!

PON - PET 8.00 - 18.00

SOBOTA 08.00 - 12.00

NEDELJA 17.00 - 18.00

BioVet™ - DVIG IMUNSKEGA SISTEMA OB ALERGIJAH

(2 mnenji strank)

BioVet™ - DVIG IMUNSKEGA SISTEMA OB ALERGIJAH

Naravni dodatek za dvig imunskega sistema ob intolerancah, alergijah in boleznih.

 

Cena:

29,90 

Počisti

Vse cene vključujejo DDV.

Naravna pomoč za vaše ljubljenčke izpod rok veterinarja homeopata.

Okoljske alergije in intoleranca na hrano – lastniki živali, ki se z njimi srečujemo, vemo, kako vplivajo na kakovost življenja naših živali: od lizanja tačk, praskanja po telesu, srbečih izpuščajev, suhe kože in slabe, ne sijoče dlake, do kroničnih drisk, hujšanja, težav s previsoko želodčno kislino, razjedami na želodcu,..

 

Kot pri ljudeh, so pri živalih alergije in intolerance težava imunskega sistema. Težave lahko močno omilimo in včasih celo odpravimo z dvigom le tega.

 

Dodatek vsebuje: Voda z dodanimi frekvencami BICOM BIOMAGNETNE resonance in homeopatske granule (Acidum phosporicum, Acidum formicicum, Petroleum, Sulphur in druge).

 

Količina dodatka: 500 ml
 
Mačke in psi do 15 kg: 3 ml dvakrat na dan pred obrokom direktno v gobček, če to ni izvedljivo lahko pomešano v majhno količino hrane. 
 
Psi težji od 15 kg: 5 ml dvakrat na dan pred obrokom direktno v gobček, če to ni izvedljivo lahko pomešano v majhno količino hrane. 
 
Za vsako težavo imate možnost izdelave specifičnega dodatka za vašo žival na podlagi DNK vzorca (sline). Za več informacij nas kontaktirajte na info@vet-inz.si
 
Dodatek je potrebno porabiti v 50 dneh in hraniti v hladilniku. 
 
Steklenička je zavita v aluminijasto folijo zaradi negativnega vpliva sevanja na pripravljen naravni dodatek. 
 
Zaradi sprotne priprave dodatka lahko pride do zamika priprave pošiljke (do 7 dni).

Sorodni izdelki

2 mnenji za BioVet™ – DVIG IMUNSKEGA SISTEMA OB ALERGIJAH

5,0
Based on 2 reviews
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Ida Krese

  Kaj vse bi naredili za naše štirinožne prijatelje , če so v stiski.

  Moja psička je bila operirana na hrbtenici . Uspešno. Rentgenska slika je pokazala še eno mesto, kjer lahko pride do sličnih težav. Res so se bolečine pojavile čez pol leta, dobila je analgetike.

  Da se to ne bi ponavljalo sem se obrnila na gospoda Nabergoja, veterinarja s širokim znanjem in s bioresonanco. Bil mi je pravi naslov. Od takrat z bioresonančno podporo redno uporabljam njegovo bioresonsnčno tekočino .

  Do danes se bolečine v zaznavni obliki niso pojavile.

  Proti klopom sem dolga leta kombinirala ampulo proti zajedalcem in bioresonančno tekočino. Klopov je bilo vedno manj, zato sem počasi opuščala ampulo. Sedaj uporabljam samo to tekočino in težav s klopi ni.

 2. Mirjana Horvat Pogorelec

  Moj muc Piki že od rojstva boleha za virusim FIV v posledici katerega se mu razvije pljučnica. Od kar uživa zdravila, ki jih pripravlja veterinar Nabergoj, se mu je zdravstveno stanje zelo izboljšalo. Lahko potrdim, da mu zdravilo zelo pomaga.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prekliči

Ima vaš ljubljenček prehranske intolerance?

V primeru prehranskih intoleranc priporočamo BICOM ALERGIJSKI/INTOLERANČNI TEST, s pomočjo katerega lahko odpravite primarni vzrok težav vaše živali. Naravni dodatek lahko pomaga pospešiti čiščenje telesa in z dvigom imunskega sistema poskrbi za hitrejšo pot do zdravja in dobrega počutja.