Veterinarski Inženiring d.o.o.

BioVet – DVIG IMUNSKEGA SISTEMA OB ALERGIJAH

(2 mnenji strank)

60,00 

Vse cene vključujejo DDV.

Naravni dodatek za dvig imunskega sistema ob intolerancah, alergijah in boleznih.

2 mnenji za BioVet – DVIG IMUNSKEGA SISTEMA OB ALERGIJAH

5,0
Based on 2 reviews
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
1-2 of 2 reviews
 1. IK

  Kaj vse bi naredili za naše štirinožne prijatelje , če so v stiski.

  Moja psička je bila operirana na hrbtenici . Uspešno. Rentgenska slika je pokazala še eno mesto, kjer lahko pride do sličnih težav. Res so se bolečine pojavile čez pol leta, dobila je analgetike.

  Da se to ne bi ponavljalo sem se obrnila na gospoda Nabergoja, veterinarja s širokim znanjem in s bioresonanco. Bil mi je pravi naslov. Od takrat z bioresonančno podporo redno uporabljam njegovo bioresonsnčno tekočino .

  Do danes se bolečine v zaznavni obliki niso pojavile.

  Proti klopom sem dolga leta kombinirala ampulo proti zajedalcem in bioresonančno tekočino. Klopov je bilo vedno manj, zato sem počasi opuščala ampulo. Sedaj uporabljam samo to tekočino in težav s klopi ni.

 2. MH

  Moj muc Piki že od rojstva boleha za virusim FIV v posledici katerega se mu razvije pljučnica. Od kar uživa zdravila, ki jih pripravlja veterinar Nabergoj, se mu je zdravstveno stanje zelo izboljšalo. Lahko potrdim, da mu zdravilo zelo pomaga.

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Sorodni izdelki

Ima vaš ljubljenček prehranske intolerance?

V primeru prehranskih intoleranc priporočamo BICOM ALERGIJSKI/INTOLERANČNI TEST, s pomočjo katerega lahko odpravite primarni vzrok težav vaše živali. Naravni dodatek lahko pomaga pospešiti čiščenje telesa in z dvigom imunskega sistema poskrbi za hitrejšo pot do zdravja in dobrega počutja. 
Optimized by Optimole