Veterinarski Inženiring d.o.o.

Izkoristite promocijsko kodo BIOVET10 za dodatnih 10% popusta na vaš nakup!

PON - PET 8.00 - 18.00

SOBOTA 08.00 - 12.00

NEDELJA 17.00 - 18.00

BioVet™ - POMOČ ZA VSE SENIORČKE

(2 mnenji strank)

BioVet™ - POMOČ ZA VSE SENIORČKE

Naravni dodatek za pomoč pri najpogostejših težavah starejših ljubljenčkov.

Cena:

29,90 

Počisti

Vse cene vključujejo DDV.

Naravna pomoč za vaše ljubljenčke izpod rok veterinarja homeopata.

 

Vsi si želimo, da bi naše živali živele zdravo in dolgo življenje. Po navadi se s starostjo začnejo težave, katere poslabšajo kakovost počutja ljubljenčkov: so počasni, brez energije, bolijo jih sklepi, so neješči, zmedeni.

 

Naravni dodatek lahko pomaga pri opisanih težavah z dvigom imunskega sistema, izboljšano prekrvitvijo možganov, močnejšim delovanjem srca in za lažje gibanje.

 

Dodatek vsebuje: Voda z dodanimi frekvencami BICOM BIOMAGNETNE resonance in homeopatske granule (Arnica, Ambra, Cratoegus in druge).
Količina dodatka: 500 ml
 
Mačke in psi do 15 kg: 3 ml dvakrat na dan pred obrokom direktno v gobček, če to ni izvedljivo lahko pomešano v majhno količino hrane. 
 
Psi težji od 15 kg: 5 ml dvakrat na dan pred obrokom direktno v gobček, če to ni izvedljivo lahko pomešano v majhno količino hrane. 
 
Za vsako težavo imate možnost izdelave specifičnega dodatka za vašo žival na podlagi DNK vzorca (sline). Za več informacij nas kontaktirajte na info@vet-inz.si
 
Dodatek je potrebno porabiti v 50 dneh in hraniti v hladilniku. 
 
Steklenička je zavita v aluminijasto folijo zaradi negativnega vpliva sevanja na pripravljen naravni dodatek. 
 
Zaradi sprotne priprave dodatka lahko pride do zamika priprave pošiljke (do 7 dni).

Sorodni izdelki

2 mnenji za BioVet™ – POMOČ ZA VSE SENIORČKE

5,0
Based on 2 reviews
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Anica Rojec

  Moj Kastrat KWPN, roj. 2003, je pri 10 letih zbolel za Head Shakingom.
  Nobeno zdravilo mu ni pomagalo, mrežica na nosu ga je ovirala, po prvem odmerku zdravila je dobil koliko, po enem tednu smo ponovno poskusili z zdravilom in ponovno je dobil koliko.
  Bolezen je napredovala tako, da je konj postajal neuporaben, čeprav je bil pred boleznijo dober tekmovalni konj v dresuri.
  Nazadnje sem poslala dr. Nabergoju kri in dobila zdravilo za konja.
  Bolezen se je zelo hitro izboljšala in od tedaj redno dobiva 2x dnevno odmerek zdravila, ki mi ga pošilja dr. Nabergoj.

 2. Sandra Štiblar

  Max je na zalost zbolel za vnetjem trebusne slinavke..verjetno se je to kuhalo ze lep cas..dokler ni zakuhalo…2 veterinarja nista nasla kaj bi bilo…sama zahvala,da je se ziv,gre veterinarju v Mb..dr.Cuden ga je resil..res se je zavzel zanj in naredil vse…10 dni smo ga vozili vsako jutro na infuzije v Mb…deset 14 dni ni jedel..infuzije so ga drzale pokoncu in njegova volja do zivljenja….
  Od takrat je minilo ze kar nekaj let…in Max je od takrat na strogi dieti..vsak dan mu pripravim 4 ali 5 majhnih obrokov….pripravljenih samo zanj….nic vec briketov..nic konzerv in samo kak naravno suseni priboljsek s cim manj mascobe….obicajno so to konjski sapniki…ene susene ribice in podobno…
  In ko smo tako nekako uredili to z vnetjem trebusne slinavke so prisla obdobja,ko se je Max praskal..se zgrizel do krvi…vnelo se mu je obicajno levo uho…pac znaki alergij…takrat smo poiskali vaso pomoc..ze tudi kar nekaj let nazaj….
  In testi so pokazali ogromno alergij…kot na hrano..tako na trave in se marsikaj…
  Ze tako je imel ogromno omejitev v hrani…zdaj je se odpladlo vec tega…
  Ampak smo porihtali…v vaso pomocjo…z zdravilom,ki ga naredite za Maxa,uspesno in brez alergij gremo skozi vsa ta obdobja…hrano,ki je alergena smo izlocili….za zunanje vplive pa bi rekla,da nam je vase zdravilo v veliko pomoc…vsak dan smo po travnikih…tudi okrog hise je trava…veliko teh alergenov…vendar odkar imamo vase zdravilo,gremo cisto normalno skozi ta obdobja cvetenja zdaj spomladi…

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prekliči

Ima vaš ljubljenček prehranske intolerance?

V primeru prehranskih intoleranc priporočamo BICOM ALERGIJSKI/INTOLERANČNI TEST, s pomočjo katerega lahko odpravite primarni vzrok težav vaše živali. Naravni dodatek lahko pomaga pospešiti čiščenje telesa in z dvigom imunskega sistema poskrbi za hitrejšo pot do zdravja in dobrega počutja.